Nyheter

Spesialitet-merket til flatbrød fra Morgedal

Flatbrødprodusenten Skreppa har fått godkjent sine flatbrød fra Morgedal som spesialiteter av KSL Matmerk.

Publisert Sist oppdatert

De to flatbrødvariantene som nå har fått Spesialitet-merket er «Heimebakt økologisk flatbrød frå Morgedal med mjøl frå Kvelde og smør frå Røros» og «Heimebakt flatbrød frå Morgedal med heilnorsk mjøl og smør frå Setesdal».

– Det å få sånne produkter inn i vår portefølje er med på å heve Spesialitet-merket, sa konst. adm. dir. i KSL Matmerk, Henrik Solbu, da han og kollega Frode Kristensen foretok diplomoverrekkelsen.

I diplomteksten blir det blant annet fremhevet at flatbrødene blir laget etter gammel oppskrift, og at Skreppa fører videre tradisjonene i Telemark.

De tre «skreppene» Inger Marie Bakås, Tone Gjerjordet og Gunn Rita Versto kunne fortelle at de har store forventninger til den videre driften nå som de har fått Spesialitet-godkjenningen. – Det er jo et kvalitetsstempel for Skreppa, sa Bakås som nå vil jobbe sammen med KSL Matmerk ut mot forbrukerne.

Powered by Labrador CMS