Podkasten Ren Mat fokuserer på bærekraftige matvalg og inviterer inn i studio de som brenner for nettopp dette.

Økologi

Ren Mat lanserer podkast

Norges økologiske mat- og livsstilmagasin Ren Mat har lansert podkast. Det er totalt ti episoder som graver dypere i matjorda.

Publisert Sist oppdatert

Gjestene i podkasten er ildsjeler som brenner for å gjøre den norske maten og landbruket litt grønnere.

– På den ene siden snakker vi om den gode kvaliteten på norsk mat, om mangfold og bærekraftig utvikling av næringene. På den andre siden stimulerer både forbrukerjournalistikk, dagligvarebransje og matpolitikk til standardisering. Men verdien av et måltid kan etter vår mening ikke bare måles i kroner og øre – bærekraft kan og bør være en grunnleggende parameter i forbrukerjournalistikken, sier redaktør i Ren Mat, Kjersti Skar Staarvik, i en pressemelding.

Gjennom ti episoder vil Ren Mat rette et undersøkende blikk mot råvarer, bønder, ildsjeler, produsenter og produkter som setter grønn hverdag og bærekraft i høysetet. Podkasten er laget med støtte fra Fritt Ord.

Powered by Labrador CMS