Pers Kjøkken trekker partier av salami og fårepølse. Foto: Pers Kjøkken | NTB

Nyheter

Tilbakekaller spekemat med risiko for salmonella

Pers Kjøkken trekker tilbake flere produkter. Årsaken er at det er påvist salmonella i kjøttvarer brukt i produksjonen av partier av disse varene.

Publisert Sist oppdatert

­Ifølge Matportalen gjelder det flere varianter av salami, fårepølse og blokksalami, både som skivede produkter og som skalker. Produktene finnes ikke lenger i butikker.

– Varene trekkes tilbake etter påvisning av salmonella i kjøttråvarene som ble brukt til produksjon av de aktuelle varepartiene. Salmonella er en bakterie som kan gi sykdom hos mennesker og som kan overleve i matvarer som ikke er varmebehandlet, heter det.

Kunder bes kaste produktene eller levere dem tilbake der de ble kjøpt.

(©NTB)

Powered by Labrador CMS