Produktnytt

Tines jul

For mange nordmenn er det nettopp juleklassikerne fra Tine som gir ekte julestemning, ifølge Tine selv. Årets julelanseringer består av flere kjente og kjære folkefavoritter, men også noen nyheter.

Publisert Sist oppdatert

Med Sunniva iste med smak av Julebrus inntar Sunniva julebrusuniverset. Denne isteen uten sukker kommer som en «limited edition». Dette er en veldig populær smak rundt juletider, og en smak som skaper mye engasjement, skriver Tine i en pressemelding. Men de svarer ikke på det store julebrus-spørsmålet: Er det smaken av rød eller brun julebrus?

Tine Iskaffe Xmas Mocha 330 ml er en etterspurt sesongvariant som kom tilbake i 2021 med stor suksess. Den er laget på kaffe fra Brasil og norsk melk, og har en smak av det som typisk hører julen til: melkesjokolade og gylden karamell. Den inneholder koffein tilsvarende en dobbel espresso. Tine mener den er perfekt i julestria, mens du tar julevasken, leter etter julegaver eller har eksamen.

I år lanserer Tine sin populære julebrunost i ferdig skivet-pakning på 130 gram. Dette er en søt brunost som er krydret med kardemomme, og som har en mild smak.
Tine Julebrunost kommer også som bit på 500 g. Dette er brunost med smak av jul, men noen hamstrer den faktisk inn for å kunne ha den med seg langt utover året.

Tine Norsk Edamer 850 g, original og vellagret, er også tradisjon på frokostbordet i jula.
Edamer egner seg som pålegg, snacks, i salater, i osteanretningen og i varme osteretter. Selve ostetypen er fra byen Edam, ikke langt fra Amsterdam. I Norge har osten vært produsert siden 1890-tallet.
Edamer ystes av norsk melk på Tine Meiereiet Ørsta og lang lagring gir den vellagrede varianten en ekstra fyldig, lett syrlig og aromatisk smak. Osten er modnet i minimum 12 måneder og er svært lagringsdyktig, forutsatt ubrutt emballasje.

Piano Panna Cotta ½ l er en klassisk italiensk festdessert ferdig på 1-2-3. Desserten kan enkelt smeltes og støpes om i glass eller annen ønsket form hvis ønskelig, anbefaler Tine. Avkjøl i kjøleskap og server med bringebærsaus og bær.

­

Powered by Labrador CMS